Mürüvvet Hanım İlkokulu

Vizyon: Okul, aile, öğrenci üçgeninde Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş ve toplumu sürekli bir adım öteye taşımayı hedefleyen aldığı eğitimi yaşama indirgeyebilen bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Misyon: Geleceğin aydınlık dimağları" olarak gördüğümüz öğrencilerimizi, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, huzur ve güven ortamı içinde kendilerini ifade edebilme yeteneğine sahip bireyler olarak yetiştirmek temel amacımızdır.

Başarılar: iTEC Projesini başarı ile tamamlama İstiklal Marşı Okuma Yarışması İlçe Birinciliği Yıldız Erkekler Futbol Musabakaları İlçe İkinciliği Kompozisyon Yarışması İlçe Üçüncülüğü

Saatler: SABAH 09:00 - 14:40
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (216) 576 25 35

WEB - https://muruvvethanimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fındıklı Mah. Zambak Sok. No1 Maltepe/İstanbul

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Fındıklı Mahallesi muhtarlık durağına 2 dk. yürüme mesafesindedir.

Adres - Fındıklı Mah. Zambak Sok. No1 Maltepe/İstanbul

Ulaşım Maltepe merkezden 133F_YEDPA İETT otobüsleriyle ve Fındıklı minibüsleri ile Kadıköy´den 19F numaralı otobüsle, Ayrılıkçeşme´den 19FK, Üsküdar´dan 16F ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 25 Km İle Merkezine 5 Km